Julmat – nytt och nätt
Mat & Dryck | Julmat
Foto: Karin Wimark. Foto girlang: Colourbox

Julmat – nytt och nätt

I år väljer vi ett nättare julbord med färre men goda rätter. Testa en rillette i jul i stället för skinkan. Samma gris, samma nejlikor men saftigare! Festa till det med egengravad lax med smak av grön- och rosépeppar.

Tidningen Senioren
Publicerad 2016-12-16

Julen består av mycket tradition likaså julmaten. Klassiker i all ära men i år har Senioren valt ett alternativt nättare och mer mingelvänligt julbord där julskinkan ersatts av en rillette.

 

6 recept till julbordet

Text och recept: Anna Henning Moberg
Foto: Karin Wimark

Tidningen Senioren
Publicerad 2016-12-16
senioren-nr-9
Artikeln är hämtad ur magasinet Senioren nummer 9 / 2016. Missa inget innehåll - bli medlem i SPF Senioren och få Senioren kostnadsfritt eller starta en prenumeration på Senioren.
Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom familjerätt, pensioner & skatter, medicin samt sex & relationer.
experten@senioren.se