Fanny Westerberg blev Årets Junior
Fanny Westerberg blev årets junior Fanny Westerberg och Pernilla Kristoffersson. Foto Sofia Runarsdotter
Nyheter

Fanny Westerberg blev Årets Junior

Veteranens läsare har röstat fram Fanny Westerberg från sajten Seniorval.se till Årets junior 2013.

Publicerad 2014-03-26

Fanny Westerberg lanserade Seniorval.se tillsammans med Pernilla Kristoffersson för två år sedan och de är båda lika engagerade i sajten. Så egentligen är Årets junior två personer.

På Seniorval.se kan de som söker boende, service eller omsorg söka information om äldreboenden, trygghetsboenden och seniorbostäder samt hemtjänstföretag och hushållsnära tjänster över hela landet.

Dessutom finns här guider över vad man ska tänka på när man väljer omsorg, tips inför mötet med en biståndsbedömare och jämförelser mellan olika boendeformer.

Idag är landets alla 290 kommuner sökbara på sajten men det är olika hur mycket information som presenteras om olika verksamheter och boendealternativ.

– Vi vill möta individuella behov och inspirera oavsett situation. Någon vill bo kvar i sitt hus, en annan vill bo där de kan ha socialt umgänge och en tredje vill ha ett praktiskt boende men vill inte bo med enbart seniorer, säger pristagaren.

Läs mer om vinnaren och Seniorval.se i nr 3 av Veteranen.

 

Text: Gunilla Lindahl
gunilla.lindahl@veteranen.se

Foto: Sofia Runarsdotter

Motivering:

Utmärkelsen ÅRETS JUNIOR 2013 har tilldelats Fanny Westerberg »som är en av initiativtagarna till sajten Seniorval.se. Här finns information samlad som underlättar val av hemtjänst, boende och hushållsnära tjänster i kommuner över hela landet. Med sitt engagemang är hon ett fint exempel på hur unga ser äldres behov och möter dem.«

Dölj faktaruta

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2024 Senioren - När insidan räknas