Kontaktannonser  |  Örebro län

70 plus

Publicerad 2020-06-15  /  Vänner sökes
Kontakta signaturen Hoppfull i karantänen

Sitter här med ett citat av Cicero: ”Den som äger en trädgård och en boksamling saknar intet.” Kan inte riktigt hålla med honom. I dessa tider blir man medveten om vad vänner och sociala kontakter betyder.
För ett par år sen bröt jag upp från orten där jag tillbringat största delen av mitt yrkesverksamma liv och lämnade ett kontaktnät där bakom mig. Jag har ganska lätt för att acklimatisera och anpassa mig i nya miljöer och situationer och trivs bra med den nya tillvaron här. Men jag skulle gärna vilja ha nya vänner.
Är en välutbildad 40-talist med många intressen. Läser mycket, njuter av klassisk musik och är allmänt intresserad av kultur. Har en stor trädgård där jag odlar och månar om bin och humlor.Tycker att motion och friluftsliv är viktigt och i mitt dagliga liv tänker jag mycket på miljö och hållbarhet. Är intresserad av samhällsfrågor och vad som händer ute i världen.
Jag söker män och kvinnor som delar något eller några av mina intressen och som tror att ett utbyte av åsikter och erfarenheter kan vara värdefullt.
I den tid vi lever nu är det kanske klokt att skapa och hålla kontakt på avstånd, men förhoppningsvis blir det möjligt att träffas och umgås lite längre fram. Välkommen med ditt svar!

Kontakta "Hoppfull i karantänen"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.