Kontaktannonser  |  Jönköpings län

75 årig Smålänning

Publicerad 2020-01-30  /  Män söker kvinnor
Kontakta signaturen Olof

Smålänning som fyllt 75 år och som inte tycker om ensamheten söker en kvinna-tjej att dela livet med. Jag är en helt vanlig människa med de fel och brister som vi alla har. Men jag har ett gott hjärta och vill allas väl. Jag är frånskild och har barn och barnbarn.
Om du finns därute och vill lära känna mig kan du väl skriva en rad och berätta lite om dig själv. Har du dessutom ett foto på dig skulle jag uppskatta det men det är inget krav.

Svar till , livet kan starta om nu.

Kontakta "Olof"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.