Kontaktannonser  |  Uppsala län

ad honores

Publicerad 2018-09-14  /  Kvinnor söker män
Kontakta signaturen ad honores

Min drömbild av dig är att du gillar kultur, är berest och välutbildad, vet hur du ska föra dig i sociala sammanhang, kultiverad musikälskare.
Du är orädd och generös på alla plan (precis som jag), framförallt vill du träffa en kvinna som önskar balans och harmoni i en relation.
Jag är inte intresserad av narcissistiska personligheter. Du har ett psykologiskt djup och god självkännedom, noggrann, redo för att bygga en stabil relation med mycket närhet och lekfullhet.
Eftersom jag har mycket av den ungdomliga fräschören kvar är det önskvärt att även du ser på dig själv på samma sätt, och att du står stabilt med båda fötterna på jorden. Jag reser gärna, men är inte någon stor soldyrkare, utan vill helst uppleva något annat än att ligga på playan morgon till kväll. Vad vi gör, bestämmer vi tillsammans.
Jag är 65+ och förhoppningen är att jag hittar en manssjäl med stor skaparkraft och idérikedom. En man som fortfarande känner en nyfikenhet på allt som överraskar. En man som inte räds förändringar, och är precis som jag öppen för en ny fas i livet. Samt att vi båda kan tänka oss att vara flyttbara om vi skulle komma fram till att vi vill dela även vardagen tillsammans. Jag bor i Uppland och förhoppningen är att du inte bor alltför långt bort. Svar besvaras med foto.

Kontakta "ad honores"

*
*
Du måste svara på säkerhetsfrågan nedan för att ditt svar ska kunna skickas:
Vad är 4+2?
*

Fler kontaktannonser

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.