Kontaktannonser  |  Västra Götalands län

Är du den rätte?

Publicerad 2019-11-07  /  Kvinnor söker män
Kontakta signaturen Bohuslän

Vi har accepterat att vi passerat ”Bäst före datum”, men inte sista förbrukningsdag. Vi är måna om vår hälsa, inom rimliga gränser, vi röker inte och är måttliga med alkohol. Vi hänger hyfsat med i tidens utveckling och håller oss ungdomliga till kropp och själ.
Vi har inget behov av lyxliv, lite guldkant i vardagen räcker långt. Vi har kanske båda fått våra törnar i livet, men med humor och ett positivt tänkande klarar man det mesta. Vi gillar båda ett lugnt hemmaliv och allt småpyssel som hus och trädgård ger, varvat med utflykter och vad som faller oss in för stunden. Jag är en kvinnlig pensionär på 76, du är en man (ingen gubbe) i åldern 75-77 år.
Berätta lite om dig, en skriven text säger mycket om en person.

Kontakta "Bohuslän"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.