Kontaktannonser  |  Skåne län

Är du en dröm eller finns du ?

Publicerad 2019-05-29  /  Män söker kvinnor
Kontakta signaturen Är du en dröm eller finns du ?

Jag är en änkling som söker en livskamrat som kan skingra ensamheten och förgylla tillvaron. Varför skall vi båda gå ensamma på var sitt håll istället för att träffas och bygga upp en gemenskap. Den kvinna som jag söker skall vara varm, snäll och empatisk, tycka om ömhet och närhet. Själv är jag mycket social och har humorn som ett riktmärke. Bor du dessutom i Skåneland underlättar det.

Jag är ingen person som vill resa jorden runt, men uppskattar bilturer i Sverige och Skåne. Har enkla vanor och uppskattar både skog och sjö. Det är inte lätt att träffas på ålderns höst med mycket i bagaget, men finns viljan och den speciella känslan bör det gå. Att bara någon finns i närheten när man vill diskutera, eller känner sig krasslig är en fantastisk känsla. Hoppas mina rader väcker intresse.

Kontakta "Är du en dröm eller finns du ?"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.