Kontaktannonser  |  Västra Götalands län

Är du ensam över julen?

Publicerad 2019-11-04  /  Kvinnor söker män
Kontakta signaturen Solkatt

Kanske är du ensam liksom jag? Jag är en vanlig, normal, positiv och eftertänksam person, som ofta känner mig ensam. Det är så förödande för själen att inte ha någon att prata med och utbyta förtroenden med. Det finns kanske folk runt omkring, men alla har sitt, jag har bara mitt. Det blir kanske så när man är 73 år och änka sedan många år. Vännerna försvinner och det är sannerligen inte lätt att skaffa nya i denna ålder. Men VI skulle kanske kunna ha något tillsammans? Vem vet?
Jag tror att du skulle kunna finnas, du som är empatisk och gärna bryr dig om andra, är snäll och vänlig och positiv i din natur, utan sociala problem……. en go människa helt enkelt. Jag saknar dig så mycket!
Själv använder jag inte alkohol i någon mängd, röker inte, snusar inte och jag skulle ju önska att vi var lika där också.
Långa promenader vill jag gärna gå med dig. Jag promenerar mycket med min hund. Du måste kunna hänga med på det, förstås om vi ska ha utbyte av varandra.
Vi kanske inte skulle behöva vara ensamma i jul?
Jag bor i södra delen av Västra Götaland, på gränsen mot både Småland och Halland. Bara det går att nå varandra utan alltför långa resor, så skulle det vara möjligt att umgås. Hör av dig om du tycker att du passar mig!

Kontakta "Solkatt"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.