Kontaktannonser  |  Kalmar län

Att ha någon

Publicerad 2019-11-18  /  Män söker kvinnor
Kontakta signaturen Att ha någon

Vill du som jag tillsammans kura ihop oss i vintermörkret och känna vår närhet, kropp, empati och känslor för bara varandra. Kanske även känna åtrån, för så gamla är vi ju inte. :). Att ha någon egen vän att förlita sig på. Kunna anförtro sig och veta att respekt, förståelse och omtanke är honnörsord för oss bägge två. Att som pensionärer kunna ha tiden att välja det bästa att göra. Om vi vill! Hitta gemensamma, kanske nya, intressen. Stärkande promenader, kanske gym, tar oss runt i både städer och naturen så att vi säkert orkar ta hand om varandra under en lång tid. Sång och musik, av oss själva eller någon annan, förgyller gärna vår närvaro i nuet. Saknar dig. Nikotinfri.
Vill du försöka passa ihop med en 71 årig optimist? För avståndet löser sig alltid.

Kontakta "Att ha någon"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.