Kontaktannonser  |  Hallands län

Avsluta ensamlivet

Publicerad 2019-04-01  /  Män söker kvinnor
Kontakta signaturen Vårkänslor

Hej!
Här har du en fräsch utåtriktad man som gärna dansar och gör resor. Jag bor på västkusten och är välutbildad samt har mycket humor. Kan det vara något för dig?
Jag väger 79 kg till 184 cm i längd. Du är nog ca 72-77 år och normalviktig. Och du liksom jag röker inte. Men gärna lite vin ibland till vår gemensamt lagade mat.

Jag går gärna i skog och mark. Har inga hälsoproblem eller andra sådana. Jag är född norrlänning men har bott halva livet på västkusten. Avstånd är inget problem. Jag är van bilist.
Om du som jag tycker om naturen i alla former så bör du svara. Berätta lite om dig själv men skynda dig svara.
Kram!

Kontakta "Vårkänslor"

*
*
Du måste svara på säkerhetsfrågan nedan för att ditt svar ska kunna skickas:
Vad är 15+14?
*

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.