Kontaktannonser  |  Östergötlands län

Barnbarnslös

Publicerad 2019-03-06  /  Vänner sökes
Kontakta signaturen Lin i Östergötland

Hej!
Jag är en kvinnlig 40-talist som söker vänner i Östergötland. Har en son utomlands, men inga barnbarn. Känner mig ganska ofta utanför i samtal med vänner, då just barnbarn är ett centralt tema för många i vår ålder. Men ett liv kan vara bra även utan barnbarn. Jag skulle vilja träffa personer som är i ungefär samma situation som jag. Det finns så mycket att diskutera: om livet och dess villkor, om kultur och religion, om samhällsfrågor och existentiella frågor. Hör av dig om du är intresserad av att dela dina tankar med mig. Även om vi inte bor i samma stad kan vi ha mejl-och telefonkontakt, och bor vi inte alltför långt från varandra borde det inte vara omöjligt att besöka varandra.
Lin i Östergötland

Kontakta "Lin i Östergötland"

*
*
Du måste svara på säkerhetsfrågan nedan för att ditt svar ska kunna skickas:
Vad är 1+6?
*

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.