Kontaktannonser  |  Västra Götalands län

Bättre lyss till den sträng som brast än aldrig spänna en båge

Publicerad 2019-01-11  /  Män söker kvinnor
Kontakta signaturen Fika med en mailvän

Min ambition med den här annonsen är egentligen bara att lära känna dig via mail och senare ta en fika och småprata om vad som hänt oss i livet. Trivs vi i varandras sällskap kan vi bli vänner och träffas fler gånger.
Jag är en 74-årig akademiker, som nyligen har flyttat till Trollhättan. Är ännu inte helt etablerad, men har gott om vänner. Nu bor jag enkelt, men letar efter en mer permanent bostad. Det första intrycket man får av mig, är nog att jag är öppen, humoristisk och lätt att få kontakt med. Vid en mer fördjupad bekantskap finner man en man med många tankar och erfarenheter som gillar att engagera sig i och förstå vad som händer omkring honom.
Jag tror att du trivs bäst i mitt sällskap om du har humor, ett rörligt intellekt och lätt för att uttrycka dig. Du bör inte vara äldre än att du fortfarande har lätt för att röra dig och inte är främmande för lite äventyr och måttliga strapatser.
Men, som sagt, vi börjar med en mailväxling.

Kontakta "Fika med en mailvän "

*
*
Du måste svara på säkerhetsfrågan nedan för att ditt svar ska kunna skickas:
Vad är 8+13?
*

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.