Kontaktannonser  |  Ospecificerat

Berika livet

Publicerad 2021-11-23  /  Vänner sökes
Kontakta signaturen Skriv till mej

Hej,

Jag vill berika tillvaron med att hitta nya vänner. Är du kanske en av dom som oxå känner för att utöka och framförallt berika dej själv, tillvaron och din bekantskapskrets? Kanske förverkliga några av dina drömmar. Jag är man, skild, har barn, är skötsam, är vidsynt, har det bra ur alla aspekter, frisk, pensionerad, öppen, nyfiken och frigjord. Hoppas finna dej man eller kvinna, singel eller i förhållande som också vill träffa nya människor antingen det bara blir mail, telefon men allra helst att vi kan ses tillsammans i verkligheten. Alla behöver vi pigga upp oss med nya vänner nya intryck och erfarenheter. Seniorkontakten kan vara en väg till lite spänning och trivsel för oss pensionärer emellan. Själv är jag intresserad av naturen, det okonventionella, att läsa, skriva noveller, fotografera, och att resa men inte ensam och inte till turistgetton eller proppfulla badstränder. Däremot till trevliga europeiska småstäder, och mer än gärna till naturistbad för att känna friheten och äkta avkoppling. Känner du igen dej o vill berika ditt liv, hör av dej kanske kan vi få till nåt – vad det nu blir?

Kontakta "Skriv till mej"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Scrolla längre ned för att läsa mer om hur du svarar på våra kontaktannonser.

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor som seniorhälsa, pensioner & skatter, träning samt sex & relationer.
#9
senioren-nr-9
Ur senaste Senioren
  • Porträtt: Kjell Bergqvist står upp för sig själv- och andra
  • Många vägar till nya vänner
  • Kommunen svek -SPF Seniorerna ryckte ut

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2015 Senioren - När insidan räknas