Kontaktannonser  |  Västra Götalands län

Bohuslänska

Publicerad 2020-01-03  /  Kvinnor söker män
Kontakta signaturen Nytt år, ny vänskap?

Jag saknar en kär manlig vän med humor och glimten i ögat, som är ärlig, ordningsam och fräsch.
Både du och jag kan konsten att glädjas åt det enkla i tillvaron, men vi vill också kunna unna oss lite guldkant i vardagen ibland. Varken du eller jag röker och använder alkohol i måttliga mängder.
Jag som söker dig är en kvinna på 76 år, 162/73, fortfarande ung i sinnet och försöker hänga med i tiden. Jag gillar att syssla med allt som hör till hem och trädgård och mycket mer, sport är dock inget som intresserar mig. Känner du att vi kan ha något gemensamt, så hoppas jag på ett trevligt svar från dig, där du berättar lite om dig själv.

Kontakta "Nytt år, ny vänskap?"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.