Kontaktannonser  |  Stockholms län

bostadsbyte

Publicerad 2019-09-27  /  Övrigt
Kontakta signaturen 65+

Hej! Bor du i NORRTÄLJES innerstad, och längtar till ”storstadens” utbud av nöjen och kultur då har du chansen att byta till dig det. Jag bor där och behöver inte längre det utbudet. Min bostad ligger i en sk 65+ fastighet med hiss balkong, samt fin lunchrestaurang på bottenvåningen. 58 kwm ,det är också minimum jag behöver helst större. Min hyra är ca 6800+elförbrukning. Jag kan betala max ca 8000. Hoppas du har tillgång till dator så att vi ”ses” på skärmen.
Vänligen Mormor k

Kontakta "65+"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.