Kontaktannonser  |  Ospecificerat

Chans

Publicerad 2020-03-10  /  Kvinnor söker män
Kontakta signaturen Sommar

Jag, en 30-talist, änka, välutbildad, positiv, boende i Stockholmsregionen söker en likasinnad man i liknande ålder med humor, som är intresserad av att träffas över en bit mat. Vi är rök- och snusfria! Kanske har vi mycket att prata om och vill gärna diskutera nutida händelser. Har stort läsintresse och tar gärna ett glas vin i trevligt sällskap. Ser fram emot sommaren och varma kvällar med nya sällskapet!

Kontakta "Sommar"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.