Kontaktannonser  |  Ospecificerat

”Clara Futurum”

Publicerad 2024-05-07  /  Män söker kvinnor
Kontakta signaturen "Clara Futurum"

Sen 40talist som trots omvärldsoron tror på den ljusa framtiden – Clara Futurum. I den tiden söker jag varaktig, varm, seriös och utvecklande relation som förgyller vardag, gemensamma intressen o resor. Bor i södra Sverige och har närhet till Skåne, Småland o Blekinge men svar från andra delar välkomnas också.
Mina intressen är ganska breda med lite spets på natur- och kulturupplevelser av olika slag, resor när o fjärran då o då, umgängen med vänner o nära kära och också i fin tvåsamhet där jag gärna lagar mat både i vardagen och när det ska vara lite festligare. Lite intresserad av idrott i lagom doser och rör på mig både genom promenader och cykel.
Har haft ett mycket utvecklande o intressant arbetsliv som chef o ledare inom olika sektorer, utbildad med examen från Lunds Universitet i mitten av 70-talet och som pensionär är jag frisk o fräsch med stabil ekonomi.
Tycker du att min summariska beskrivning passar för en relation som du också söker så är du välkommen att höra av med din beskrivning och om du vill veta något mera. Välkommen med ditt svar om jag återkopplar till från Signaturen ”Clara Futurum”

Kontakta ""Clara Futurum""

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Scrolla längre ned för att läsa mer om hur du svarar på våra kontaktannonser.

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2024 Senioren - När insidan räknas