Kontaktannonser  |  Ospecificerat

Det goda samtalet

Publicerad 2019-12-02  /  Kvinnor söker män
Kontakta signaturen Amica

Är kvinna, söker manlig vän. Tänkbar ålder 75-85. Det är trevligt om du är pigg för din ålder, men framför allt bör du vara en tänkande person, gärna mer introvert än extrovert. Intresserad av livets erbjudanden, utmaningar, åligganden och gåtor. Bra om du är litterärt bevandrad. Av det skrivna framgår förmodligen att jag i första hand vill ha en vän och samtalspartner, inte en sexuell relation. Sen vet man aldrig vad kontakter leder till.
Om du finns någonstans i mellan-Sverige – hör av dig!
Amica

Kontakta "Amica"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.