Kontaktannonser  |  Ospecificerat

Dilemma?

Publicerad 2021-10-11  /  Män söker kvinnor
Kontakta signaturen Dilemma

Dilemma!
Att lämna är inget val för mig. Men saknaden blir ibland alltför stor. Du som kan tolka vad jag skriver vet vad jag vill förmedla. Jag har pratat med professionell personal och även med en vän och har kommit fram till att jag vill ta detta steg. Kanske finns det någon annan därute som är i samma situation?

Jag söker någon att utbyta erfarenheter med, diskutera livssituation och relationer med. Fri eller bunden, lång eller kort, vit eller svart spelar ingen roll. Men gärna kulturell och kan prata även om tunga saker.
Det kanske låter dystert men jag är en glad och välmående man. Gillar att vara ute i naturen lika mycket som att ha det gott i stugvärmen.
Jag finns i syd, 65 år, pensionerad och fullvaxad, för i år åtminstone. Hör av dig om du tycker annonsen verkar intressant, eller du kanske känner igen dig, eller vill veta mer om mig, eller bara vill prata lite.

Kontakta "Dilemma"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor som seniorhälsa, pensioner & skatter, träning samt sex & relationer.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2015 Senioren - När insidan räknas