Kontaktannonser  |  Ospecificerat

Dina råd?

Publicerad 2022-09-05  /  Vänner sökes
Kontakta signaturen Lovar att lyssna

Hej!
Som pensionär, skild med vuxna barn, har jag många tankar och funderingar på hur jag borde forma mitt liv och en ev. ny bekantskap. Om jag nu borde göra det. I så fall med vem, man, kvinna eller ett par som samtalsvänner kanske? Jag har under sommaren besökt sk nudistbad och träffat många trevliga människor som gjort stort intryck på mej och kanske gjort mej än mer konfunderad på vad jag vill. Ibland känner jag för det ena än det andra och vet inte vad jag ska göra. Nu skulle jag gärna vilja finna en vän man eller kvinna som kanske nån gång känt som jag och kan vara ett stöd för mina tankar. Jag är frisk, skötsam och lever ett mycket bra liv men behöver nåt mer än vardagslunken. Jag bor inom en timme från Sthlm. Välkommen med ditt svar. Jag ska noga lyssna på dina råd och lovar att svara på alla dina frågor som du ev. ställer.

Kontakta "Lovar att lyssna"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Scrolla längre ned för att läsa mer om hur du svarar på våra kontaktannonser.

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2022 Senioren - När insidan räknas