Kontaktannonser  |  Ospecificerat

Djup vänskap eller mer

Publicerad 2021-10-04  /  Vänner sökes
Kontakta signaturen Romantisk gentleman

Det sägs att insidan är viktigast. Kanske det. Men för mig är det attraktionen som gör att jag blir intresserad av insidan. Attraktion för mig kan avgöras vid första intrycket såsom, ögonkontakt, handslag, kvinnlighet, förmåga att uttrycka sig, m m. Insidan handlar ju om att vara omtänksam, humoristisk, gärna lite ”tokig” ibland, tänka positivt, visa respekt för varandra, känna tillit och inte fastna i detaljer/bagateller. Viktigt är ju också att man har ungefär samma värdegrund (politiskt och socialt) och att man kan vara bekväm i såväl ”slott som koja. Jag lever (och har levt) ett bra liv. Är inte rik, men rik på erfarenheter – har haft ledande positioner i näringslivet inkl 15 års internationell erfarenhet. Skilde mig för dryga 20 år sedan och har haft två relationer sedan dess. Lever helt ensam sedan sex år tillbaka, därav denna annons. Kan emellanåt sakna samhörighet, någon att dela såväl vardagliga händelser med som t ex olika samhällsfrågor. Någon att vara förtrolig med. Någon att vakna med, skratta med och laga mat tillsammans med. Någon att ge komplimanger till. Någon att skicka ett sms till och säga ”Jag tänker på dig”. Någon att göra korta utflykter med, men också längre resor som t ex att hyra ett hus i Spanien under några vår- eller höstmånader.

Kontakta "Romantisk gentleman"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor som seniorhälsa, pensioner & skatter, träning samt sex & relationer.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2015 Senioren - När insidan räknas