Kontaktannonser  |  Västra Götalands län

En ärlig vän

Publicerad 2019-06-02  /  Vänner sökes
Kontakta signaturen Trevlig sommar

Finns det någon som saknar en väninna/vän för att ta en promenad ibland, bilturer, loppis. auktioner, eller bara träffas och prata om allt mellan himmel och jord. Kanske laga en lunch tillsammans. Humor och skratt är viktigt för oss och vi är rökfria och utan sociala problem. Intressen: Mitt hus och trädgård, sömnad, heminredning och mycket mer. Jag är snart 76 år, lite krämpor kan vi ha ibland, men inget som påverkar vårt goda humör. Man eller kvinna är lika välkommen som vän.
Nära Uddevalla.

Kontakta "Trevlig sommar"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.