Kontaktannonser  |  Skåne län

En musikälskande snickrande kock

Publicerad 2019-03-04  /  Kvinnor söker män
Kontakta signaturen Förväntansfull rockig operatjej

Kock behöver du inte vara, inte snickrare heller men efter 5 år som änka hoppas jag på svar från en trygg, empatisk och positiv man som gillar att laga mat tillsammans och inte har tummen mitt i handen. Humor, nyfikenhet och ett öppet sinne är egenskaper jag gillar. Själv är jag en resglad, teater- och musikintresserad kvinna, 72 år ung, som hoppas finna en man som inte bangar för utmaningar och som fortfarande är nyfiken på livet. En riktig vän, mer vågar jag inte hoppas på än, men det räcker långt! Och kanske …..?

Kontakta "Förväntansfull rockig operatjej"

*
*
Du måste svara på säkerhetsfrågan nedan för att ditt svar ska kunna skickas:
Vad är 2+10?
*

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.