Kontaktannonser  |  Stockholms län

Ensam i Alvik

Publicerad 2020-06-15  /  Kvinnor söker män
Kontakta signaturen Over the rainbow

Tänk om man kunde träffa en sympatisk, bildad och lättsam änkeman 78-85, över medellängd, som bor i Bromma och vill ha sällskap på promenad, fika och/eller lunch av en kultiverad och relativt snygg änka i passande ålder. Vi kan prata om vad som faller oss in, stort som smått, skratta och kanske känna gemenskap utan att förvänta oss något annat än genuin vänskap. Spelar varken golf eller bridge men är intresserad av kultur och musik.
Svarar du med ett nytaget foto, får du mitt i retur.

Kontakta "Over the rainbow"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.