Kontaktannonser  |  Uppsala län

Ensam kille söker en kvinna

Publicerad 2020-01-31  /  Män söker kvinnor
Kontakta signaturen Väldigt ensam

Väldigt ensam man på 64 år utan några barn eller andra anhöriga kvar i livet, söker och letar nu efter att få kontakt? få träffa en kvinna i passande ålder, från 60-67 år.
Mitt största intresse är att motionera, gå och träna, lite på gym, långpromenader, cykelturer eller det jag föredrar mest är att gå och simma, bada, vatten gympa. Allt som har med vatten att göra får mej att bli så skönt avslappnad, och harmonisk.
Jag är annars en oftast glad och pigg, utåtriktad kille, omtänksam och ödmjuk.
Musik betyder också mycket, jag spelar själv instrument och sjunger vore roligt om Du Dam delade dessa två stora intressen tillsammans med mej.
Jag röker inte, går inte på pub eller krog, dricker ytterst lite, dock lite vin. Reser gärna utomlands, helst till sol och bad, men även till storstäder med kulturbyggnader går bra. Vore bra geografiskt sett om Du dam finns i Gävleborg eller Uppsala, helst, Stockholm kan också gå bra. Hoppas nu på svar från någon motions och tränings villig kvinna…

Kontakta "Väldigt ensam"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.