Kontaktannonser  |  Gävleborgs län

Ensam singel man

Publicerad 2020-02-04  /  Män söker kvinnor
Kontakta signaturen ensam man

Väldigt ensam singelman från Gästrikland söker och letar efter en kvinna en Dam runt 60-65 årsåldern som inte bor alltför långt bort? Gärna Uppland, Dalarna eller Stockholm, så vi kan få träffa varandra och inte bara skriva och maila till varandra.
Mina stora intressen är att röra på mej motionera, promenerar mycket gärna i skogen, cyklar året om älskar att gå och simma och bada nu inne men i sommar ute i hav som sjö. Det gör mej så härligt avslappnad. Jag kan gärna tänka mej en utlandsresa till just sol och bad.
Musik är ett annat intresse eftersom jag spelar instrument och sjunger, förr i manskörer.
Jag röker inte, dricker väldigt lite, går inte på pub eller krogar, men går gärna ut och äter gott på restaurang, men kan lika gärna sitta hemma med en dam få äta gott, mysa och kanske få kramas efteråt?
Det är något som jag har verkligen SAKNAT under min väldigt långa ensamhet.
Så nu väntar jag med spänning på att få någon kvinna som gillar att motionera, simma, musicera och sjunga tillsammans med mej. Kanske då kan min ensamhet vara slut??

Ensam singel man

Kontakta "ensam man"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.