Kontaktannonser  |  Östergötlands län

Ensamhet eller varm tvåsamhet

Publicerad 2021-01-11  /  Män söker kvinnor
Kontakta signaturen Humanist

Ensamhet eller varm tvåsamhet

Nu går vi mot ljusare tider och ett nytt år. Men för att helt kunna uppleva härliga vårdagar krävs att man har någon att dela upplevelserna med. En varm och tillitsfull tvåsamhet fördubblar känslan av livsglädje och harmoni.
Idag är samhället mer eller mindre stängt, men inom ett par månader kommer mycket att förändras. Varför inte börja en ”dejt” med några mail och telefonsamtal. Det kan lägga grunden till något vi bägge längtar efter.
Jag har haft ett mycket bra liv , men som änkeman vill jag nu träffa en kvinna. Någon att dela
upplevelser med. Detta kan lägga grund för både djupa samtal, skratt och skämt. Vi lever i ett fantastiskt land där vi lätt hittar en rad ”smultronställen” som man inte bara kan längta till
utan också lätt besöka. Att packa ryggsäcken med kaffe och fika. Att möta våren i en solig skogsglänta eller söka sig till sjö eller hav. Vågar du tro på en framtid som bygger på förtroende, tillit och varm tvåsamhet? En samvaro som öppnar upp för skratt, skämt och lekfullhet. Våga ta steget att höra utav dig. I bästa fall kan detta bli en fin start för oss bägge. Jag är en 75-plussare som ännu har barnasinnet kvar.

Kontakta "Humanist"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor som seniorhälsa, pensioner & skatter, träning samt sex & relationer.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2015 Senioren - När insidan räknas