Kontaktannonser  |  Dalarnas län

Från höstglöd till kramsnö

Publicerad 2021-09-10  /  Kvinnor söker män
Kontakta signaturen Vardag blir till fest!

Från höstglöd till kramsnö
Till DIG manlige kille i nedre delen av Dalarna eller trakterna däromkring.
Jag önskar få kontakt med DIG som är i lämplig ålder, dubbelsprutad, ”hel och ren och snäll”, med varmt hjärta, glatt humör och helst rök- och snusfri och kanske också änkling.
DU är lagom sportig – mitt emellan hurtbulle och soffpotatis. DU känner dig alert i huvudet och kroppen, är jordnära och har några rejäla skopor av både sunt förnuft och humor! DU har nog – liksom jag – flera intressen och både små och stora drömmar som vi kan dela med varann!

JAG – kvinnliga tjej som hoppas och tror att DU verkligen finns – har just passerat 74-strecket, gillar både utomhusliv och hemmalugn, står stadigt med mina 37-or på jorden, har ordning och reda i mitt liv, är glad och färggrann och kan i våra samtal blanda både skratt och allvar! Jag tror på ett ärligt och seriöst grannbo-, helgbo- och kramboförhållande där vi tillsammans lagar mat och skålar för nuet, äter en mysig frukost, packar fikakorgen för långa eller korta utflykter, tar cykelturer eller långpromenader i vår vackra natur, reser, kanske dansar – eller helt enkelt bara värmer varann i vinterkylan. Tillsammans kan vi göra vardagen till en fest!
Tiden rinner iväg och livet är NU – så skynda dig att svara med sann beskrivning av DIG själv, så lovar jag att höra av mig!

Kram till DIG från ”gula kullan”

Kontakta "Vardag blir till fest!"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor som seniorhälsa, pensioner & skatter, träning samt sex & relationer.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2015 Senioren - När insidan räknas