Kontaktannonser  |  Kalmar län

Friskt vågat hälften vunnet

Publicerad 2019-11-08  /  Kvinnor söker män
Kontakta signaturen Elvira

Skulle så gärna vilja träffa en vän i Kalmar för trevlig samvaro. opretentiöst och ärligt, för att göra tillvaron trevlig på gamla dar! Äta middag med ett glas vin kanske eller gå på bio eller teater eller promenera i naturen när väder och hälsan tillåter. Jag själv försöker hålla mig frisk efter som mitt störst nöje på sommarhalvåret är att köra mc. Jag har en Honda 750. På vintern vill jag gärna resa till sol och värme men i år håller jag mig hemma.

Friskt vågat hälften vunnet

Kontakta "Elvira"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.