Kontaktannonser  |  Stockholms län

Gemensamma aktiviteter

Publicerad 2019-11-25  /  Vänner sökes
Kontakta signaturen Kvällspigg

Hej. kvinna eller man. Söker någon att hitta på aktiviteter tillsammans med. Har väninnor men svårt få med någon ut pga ekonomi och rädsla åka hem kvällstid. Bor Stockholms innerstad. Är intresserad av det mesta och prövar gärna något nytt också. Har hyfsad ekonomi som möjliggör lite aktiviteter typ teater resor eller lite trevliga middagar på restaurang men även lite mat o vin i hemmet. Kvällspigg! Har barn och barnbarn men mycket tid över. Pensionerad efter ett intressant arbete som jag saknar. Ingen bil längre då det är enkelt åka kommunalt i stan. Om intresse finns hör av dig. Har prövat singelklubb men den verkar dö ut. Ej vågat mig på pröva någon daitingsajt. Vill ej bifoga bild i tidning men gör gärna privat vid svar
Svar till: gemensamma aktiviteter

Kontakta "Kvällspigg"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.