Kontaktannonser  |  Ospecificerat

Gemenskap och ärlighet

Publicerad 2019-11-11  /  Kvinnor söker män
Kontakta signaturen Inga husdjur

Jag är en pigg och glad 71-årig kvinna som känner stor livslust och trivs med livet men trots detta så saknas något. Jag tror att det är dig, trevliga, allmänbildade och omtänksamma man som jag saknar. Att kunna skratta och ha roligt tillsammans, få känna gemenskap och tillit till varandra och visa omtänksamhet och få längta efter någon, det är nog det som saknas. Mina intressen är sång och musik, motionera en del , har ett sunt levnadssätt. Gillar teater, konserter, bio och resor ibland,
Viktigast är trots allt att kemin stämmer, att vi respekterar varandras intressen. Du har inga alkoholproblem eller andra social problem. Du är rök/-snusfri. Ser gärna att du finns i Kronoberg, Kalmar eller Blekinge län.

Kontakta "Inga husdjur"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.