Kontaktannonser  |  Skåne län

Golfvän

Publicerad 2019-08-05  /  Vänner sökes
Kontakta signaturen Höstgolf

När jag blev änka tog jag åter upp mitt golfspel. Även om jag är ”ständig nybörjare” så tycker jag det är jätteroligt att åter gå en runda på golfbanan. Jag har många väninnor att spela med men tycker det skulle vara trevligt att spela med en trevlig manlig kompis. Jag är en ”vanlig” kvinna på 70 år. 175 lång, normalviktig, hyfsat allmänbildad och social och positiv till min läggning. Jag bor i nordöstra Skåne och det är bra om du bor i närheten.

Kontakta "Höstgolf"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.