Kontaktannonser  |  Stockholms län

Ha det bra tillsammans

Publicerad 2019-11-18  /  Kvinnor söker män
Kontakta signaturen Hoppfull

Hej!
Finns det någon humoristisk man med humanistisk livssyn som vill göra roliga saker tillsammans i Stockholm. Kvinna 60 år söker manlig vän att byta tankar med och kanske få en fördjupad vänskap. Gillar film, faktaböcker , litteratur, natur och bara göra ingenting. Är introvert som person men kan verkligen se det humoristiska i det mesta och umgås i grupp. En varning; tar en cigarett då och då.
Hoppas du hör av dig….

Kontakta "Hoppfull"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.