Kontaktannonser  |  Skåne län

Håll avstånd !

Publicerad 2020-06-23  /  Kvinnor söker män
Kontakta signaturen I olsson

I dessa Coronatider behöver man en god vän att samtala med. Någon som skulle uppskatta detta och kan tänka ett trevligt ”förhållande” även efter denna jobbiga tid. Kan ju växa fram något i ett ”distansförhållande”. Känns det bra efter våra samtal och vi vill ses kan man ju göra det. Naturen är ju öppen för alla. Fördel är att du humoristiske, ärlige man bor i Malmö-Lund området och är född 40-talet som jag själv. Då har man många referenser. Själv är jag 168 i strumplästen, 2 barn, 4 barnbarn. Ganska positiv, gillar teater, trevliga middagsträffar både på restaurang och hemma hos. Tycker om både hav, skog och stad. Lever just nu efter 70 plussrekommendationer så gott det går. Vill absolut inte bli drabbad av denna förskräckliga pandemi. Hör gärna av dig så med tid och stund tar vi en picknick på en bänk i en park. Inga kramar och pussar!!! Kan vara givande ändå. Kommer förhoppningsvis en tid efter detta vi blivit drabbade av. Vi har ju livet framför oss!!

Kontakta "I olsson"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.