Kontaktannonser  |  Ospecificerat

Har du tröttnat på ensamlivet?

Publicerad 2022-09-05  /  Män söker kvinnor
Kontakta signaturen Bengan

Hej!
Om du vill träffa en manlig vän som är ungdomlig, fräsch och har humor så bör du svara mig helst idag! Jag har inga kända hälsoproblem och inga andra heller. Och jag röker inte.

Jag bor i en hyreslägenhet på västkusten. Ursprungligen kommer jag från Hälsingland men flyttade till västkusten för många år sen för att arbeta som lärare. Efter ett antal år slutade jag och startade eget företag men numer är jag pensionär.
Har naturligtvis varit gift som de flesta och har 2 välartade barn men är skild sen många år. Därefter har jag haft relationer men sen några år är jag singel.

Dagliga promenader och cykelturer ingår i mitt liv. Om du är intresserad av att dansa så hoppas jag få bli din kavaljer. Nu hoppas jag att du svarar och berättar lite om dig. Jag lovar skicka nytaget foto och hoppas du gör detsamma. Jag tror du är mellan 72-79 år men åldern är inte det viktigaste.

Sköna varma hälsningar o kram!

Kontakta "Bengan"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Scrolla längre ned för att läsa mer om hur du svarar på våra kontaktannonser.

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2022 Senioren - När insidan räknas