Kontaktannonser  |  Ospecificerat

Har vi nåt?

Publicerad 2020-01-02  /  Vänner sökes
Kontakta signaturen Klura ut varann

Hej, skild, glad, frisk pensionär som har koll på livet och det praktiska. Jag jobbar bl.a som fotograf o ibland att skriva lite, söker dej som är öppen och nyfiken på livet och kanske du känner dej speciell, vad det nu kan innebära. Hör av dej, vi kan nog klura ut om vi har inget, något, lite eller mycket gemensamt. Synd att missa chansen på det nya året om det är ”mycket”. Berätta om dej själv o fråga mej om precis va du vill så svarar jag.

Kontakta "Klura ut varann"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.