Kontaktannonser  |  Stockholms län

Harley

Publicerad 2019-06-25  /  Män söker kvinnor
Kontakta signaturen davidson

I SOM NÄRMAR OSS NEDFÖRSBACKEN I LIVET,HAR SÄKERT DEFEKTER SOM EN MOTPART INTE GILLAR, MIN HUSTRU KOM TILL THE HEAVEN EFTER SIN CANCER, JAG FICK MIN SAMTIDIGT, MEN KLARADE LIVET, TACK VARE DEN VÅRD JAG FICK. DRABBADES SAMTIDIGT AV EN MOTGÅNG PÅ GRUND AV MIN HUSTRUS BORTGÅNG, VILKET GÖR SVÅRIGHETEN, ATT FÅ EN MOTPART SOM KAN KLARA AV EN LITE ANNORLUNDA KOMPIS, INTRESSET FRÅN GAMLA TIDER FINNS JU KVAR, DET VIKTIGASTE ÄR JU INTE UTSEENDET UTAN PERSONEN BAKOM SINA TANKAR.
Min tanke är kunna få en tjejkompis som inte är ute efter ett selfifoto utan mer att tänka på en ärlig vän utan tanke på utseendet. är Du
intresserad???

jag älskar katter har Du hund spelar ingen roll

Harley

Kontakta "davidson"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.