Kontaktannonser  |  Ospecificerat

Härliga tider!

Publicerad 2021-07-06  /  Kvinnor söker män
Kontakta signaturen Maria

Jag positiva och ungdomliga kvinna vill träffa dig som liksom jag ser fram emot en härlig sommar med massor av roligheter som lockar till skratt. Kanske ett smultronställe vid havet, kulturupplevelser eller musik där vi njuter av allt det vackra runt omkring oss och av varandra. Din ålder är kanske 65-75 år men viktigast för mig är att du är flexibel, generös och har mycket humor samt vill alla väl i din närhet. Båda gillar vi diskussioner smått som stort – samhällsfrågor, politik, ja det som faller på, Jag älskar havet och det mesta naturen har att erbjuda. Hoppas vi ses så att vi kan börja bygga en seriös relation av något slag. Ha det bra tills dess! Jag bor lite norr om Sthlm. Vänligen, Maria

Kontakta "Maria"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor som seniorhälsa, pensioner & skatter, träning samt sex & relationer.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2015 Senioren - När insidan räknas