Kontaktannonser  |  Ospecificerat

Hej på dej tjejen

Publicerad 2019-08-14  /  Män söker kvinnor
Kontakta signaturen Din blivande??

Hej !
Nu närmar sig dom mörka höstkvällarna,så man sitter här och utan dej är dom ännu mörkare,vad slall man göra jo hoppas på dej.Så dom kommer ljuset åter till oss.Han som hoppas bor i mellansvergie,185cm hög 85kg att krama om,humor och barnasinnet kvar,ser frammåt på vad livet har att erbjudasilver i håret och guld i humöret blå djupa ögon ibland lejon ibland jungfru och endast 75 friska år så några år tillsammans kan vi kanske få.tillsammans mina intr varierande men inte roligt att göra dom solokvist Har en gammal bil och ännu äldre körkort så att vi skall träffas och se hut det går i detta lotteri går bra.

Kontakta "Din blivande??"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.