Kontaktannonser  |  Stockholms län

Hej vännen!

Publicerad 2020-03-12  /  Män söker kvinnor
Kontakta signaturen Din vänn!

Jag änkling, rökfri 172-93-83 år söker en särbo tjej kompis för att dela intryck med och skapa glädjeämnen, Laga och äta en god middag tillsammans + vin. Bio, utflykter resor korta och långa eller bara en kopp te framför TVn. Bor ensam med Sverker (katt) i kedjehus, har 1/6 dels fjällstuga, bil och liten husbil. Har flera år varit stationerad utomlands och arbetat / besökt > 80 länder. Snickrar och säljer trädgårdsmöbler och hyr ut och sätter upp partytält m möbler. I övrigt tillverkar jag och lagar vad som behövs och som gått sönder mest åt barn och barnbarn.
Hälsningar
Din Vänn

Kontakta "Din vänn!"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.