Kontaktannonser  |  Ospecificerat

Hoppas och tror….

Publicerad 2019-12-02  /  Kvinnor söker män
Kontakta signaturen Lycka tillsammans

Jag hoppas att få svar från dej, man 60-70 år, som liksom jag känner att det är dags att våga satsa på något nytt. Att träffa någon på \”äldre\” dagar är säkert inte helt problemfritt, bägge har säkert många invanda rutiner osv men samtidigt kan det vara berikande och spännande. Finns attraktionen och lite tålamod löser vi det. Hoppas på att du uppskattar närhet, är omtänksam och pigg på att dela intressen med mej. Kanske hitta nya tillsammans också. Vi får utforska mer om varandra om du svarar.

Kontakta "Lycka tillsammans"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.