Kontaktannonser  |  Kalmar län

Hör av dig

Publicerad 2019-11-18  /  Vänner sökes
Kontakta signaturen Hör av dig

Skulle gärna vilja träffa en kvinnlig vän från Västervik med omnejd att umgås med. Jag är man 71 år och tycker att det är så tråkigt att ensam uppleva det rika utbudet som finns i regionen med musik, underhållning, kultur, goda middagar och alla sevärdheter. Både i den vackra skärgården som de vandringsleder som finns i de stora skogarna. Alla jag känner är gifta. Har inte bott här så länge så jag är inte rotad. Bor du en bit bort så kan ju du dela med dig av din trakts upplevelser. För en resa går ju alltid att ordna. Tillsammans kan vi berika våra liv. För mig är det viktigt med tolerans och respekt för varandras olikheter och ärlighet. Nikotinfri. Hör av dig.

Kontakta "Hör av dig"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.