Kontaktannonser  |  Skåne län

Höst och vintersol

Publicerad 2019-10-09  /  Kvinnor söker män
Kontakta signaturen Rödhake

Hej!
Jag finns i nordöstra delen av Skåne med rötter i Blekinge., är född på 40- talet. Änka sedan några år. Yrkeserfarenhet inom sjukvård och pedagogik. Det händer att jag ” jobbar” några timmar i veckan. Spelar lite golf , inte bra men trevlig motionsform., går nybörjarkurs i bridge och har lite samhällsuppdrag. Trivs nära naturen( gärna havet). Kultur i alla former. Hus, bil och mindre äldre hund finns.
Om du hittar några gemensamma beröringspunkter så hör av dig.
Listerlandet

Kontakta "Rödhake"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.