Kontaktannonser  |  Skåne län

höstasterl

Publicerad 2019-09-02  /  Kvinnor söker män
Kontakta signaturen höstaster

Vill gärna träffa en man som är ärlig och uppriktig. Jag är intresserad av samhällsfrågor, läser mycket,går gärna på teater och bio. Att laga mat och äta gott är mysigt,men man ska vara två! Att ta en promenad i skogen eller efter stranden med en kaffekorg är inte fel.Längtar efter någon att hålla i handen,är trots det en ganska självständig kvinna.Jag bor i Skåne, vid Öresund. Hör gärna av dig så kan jag berätta mer.

Kontakta "höstaster"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.