Kontaktannonser  |  Ospecificerat

Höstpromenad?

Publicerad 2019-09-09  /  Kvinnor söker män
Kontakta signaturen Höstglädje

Älskar hösten med alla vackra färger, vackert att ströva runt i naturen, äta en god höstgryta med gott vin, njuta av filmer, teater, goda böcker, umgås med goda vänner, planera en senhöst/vinterresa till värmen. November är inte ”min” månad… Har en bakgrund inom vård och pedagogik, numera arbetsbefriad sen 4 år tillbaka.Gör mitt bästa att uppfylla kriteriet ”70 är det nya 50” håller mig i bra form med hälsosam mat, motion och sociala aktiviteter.Har bott lite här och där, Göteborg,USA och numera i Jönköping sen 20 år tillbaka.

Jag skulle så gärna ta en höstpromenad för att lära känna dig för att se om ”tycke” uppstår. Vem du är? Någon som delar mina intresse och har egna, med bearbetade fd relationer, ingen kattallargi, är tacksam vad livet ger och har en framtidstro.
Kicki

Kontakta "Höstglädje"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.