Kontaktannonser  |  Västra Götalands län

Höstvän

Publicerad 2019-09-06  /  Kvinnor söker män
Kontakta signaturen Skratt och allvar

Kvinna 76 år, 164/74 försöker hitta en enkel, normalt välvårdad och fräsch man i ungefär samma ålder för en trivsam tillvaro i höstmörkret. Jag gillar att pyssla och dona i hemmet, men skulle också uppskatta sällskap, på t.ex. en kortare resa, promenader, bilutflykter mm, i den mån våra pensioner tillåter. Vi nyttjar inte tobaksvaror och är måttliga med alkohol. Ärlighet och omtänksamhet är självklarheter för oss och humor en viktig ingrediens i tillvaron, men också ett djupt allvar. Jag bor i mellersta Bohuslän.

Kontakta "Skratt och allvar"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.