Kontaktannonser  |  Skåne län

Höstvän

Publicerad 2019-10-07  /  Män söker kvinnor
Kontakta signaturen Ge de en chans

Varför sitta ensam o tyst när mörkret faller på vi skulle kunna lysa upp vår tillvaro om kemin stämmer jag tycker om promenader vid havet o i skog, små utflykter,laga något o äta tillsammans
( funkar de i köket så är de en bra början) eller gå ut o äta ja de finns massor vi skulle kunna hitta på vem är jag då en man på 72 år/ 180cm som sett mina bästa dagar men jag är inte fallfrukt ännu med rätt person har jag mer o ge jag finns i västra skåne, har du tid o vågar hör av dig

Kontakta "Ge de en chans"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.