Kontaktannonser  |  Ospecificerat

Innehåll i tillvaron

Publicerad 2019-10-02  /  Kvinnor söker män
Kontakta signaturen Ser fram emot att träffa dig

Jag är en kvinna av årgång -46. Jag lever ensam i en liten dockskåpslägenhet och har egentligen allt jag behöver. Jag är volontär ibland och är dessutom ofta tillsammans med mitt sjuka barnbarn. Fullt upp på vardagarna alltså. Men helgerna kan vara lite trista. Det skulle vara trevligt att ha sällskap för att t ex laga mat, gå på utställningar eller konserter och film och framför allt ha någon att prata med. Om det sen klickar emellan oss så är det ju ett plus. Jag önskar mig en manlig vän som är intresserad av omvärlden, musik, film och litteratur och som har tid för mig ibland. Jag bor i södra Sverige, men är ursprungligen från de norra delarna av landet. Om det är geografiskt långt emellan oss så kan vi ju börja med att skriva och ringa.
Svar till “ser fram emot att träffa dig”

Kontakta "Ser fram emot att träffa dig"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.