Kontaktannonser  |  Stockholms län

It takes two to tango

Publicerad 2021-05-20  /  Män söker kvinnor
Kontakta signaturen Första steget på vägen...

Jag tillbringar en eftermiddag med grillat och ett glas gott vin på altanen. Men något fattas – någon att dela upplevelsen med. Efter ett mycket långt äktenskap blev jag änkling i fjol. Jag saknar nu tvåsamheten allt oftare – människan är ju en social varelse. Livets glädjeämnen upplevs så mycket bättre om man är två.
Jag är en öppen, ungdomlig, empatisk, positiv och ganska \”vanlig\” 70-årig man (67/180). Jag har både barn och barnbarn samt ett antal mycket goda vänner, men saknar en riktigt nära kvinnlig vän – någon att tycka om, någon att hålla om. Jag är välutbildad och allmänbildad, mycket intresserad att följa med i samhällsdebatten, har lätt till skratt, är jordnära och problemfri – har ordning på mitt liv. Jag tycker det är viktigt att vårda både mitt inre och yttre, gillar att sköta hus och hem, laga mat, umgås i goda vänners lag, att resa, hålla mig i form, läsa en god bok och lyssna på bra musik. Ett teater- eller konsertbesök kombinerat med god mat och dryck på en restaurang är inte heller fel.
Detta om mig. Om du efter att ha läst denna korta varudeklaration tycker jag verkar vara en intressant person, och du kan komplettera med egna trevligheter, om du är en glad, positiv och problemfri livsnjutare, normalviktig och i åldersspannet 65-70, bor i Stockholm eller en bit norrut så kanske du och jag kan bygga någon slags relation.

Kontakta "Första steget på vägen..."

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor som seniorhälsa, pensioner & skatter, träning samt sex & relationer.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2015 Senioren - När insidan räknas