Kontaktannonser  |  Ospecificerat

Ja försöka duger

Publicerad 2019-01-31  /  Män söker kvinnor
Kontakta signaturen Waldes

Ja du min blivande (det vet du inte ännu)Här finnes en sävlig gube på 76slitna år med hår som är grått,men mina barnasinnen finnes ännu kvar och färdiga att användas.185cm hög,85kg rund,vill gärna ut o ch resa men inte son en sologube,utanmed en kvinna som dej vid min högra sida,sedan äta gott och njuta av livet i varandras armar och antagligen se solen gå upp eller ned.Sedan kanske njuta av månskenet med varandra.Så nu ligger bollen hos dej,så sparka till den.
Mys guben

Kontakta "Waldes"

*
*
Du måste svara på säkerhetsfrågan nedan för att ditt svar ska kunna skickas:
Vad är 1+6?
*

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.